Въпреки кризисните времена, Община Казанлък достига до всяка от общо

...
Въпреки кризисните времена, Община Казанлък достига до всяка от общо
Коментари Харесай

Община Казанлък поздравява златните двойки на Казанлък 2020

Въпреки спешните времена, Община Казанлък доближава до всяка от общо 106-те Златни двойки на Казанлък. Подаръчни комплекти от името на Кмета Галина Стоянова изненадват прелестно „ младоженците “, които в необикновената 2020 означават своя 50-годишен празник взаимен живот.

Поради невъзможността да бъдат събрани дружно, както в миналите четири години, Златните двойки на Казанлък получават дарове, чашите и шампанското по домовете си от екипи на общински чиновници.

В Поздравителния адрес към съпругите и съпрузите, устояли на провокациите на времето дружно, Кметът Галина Стоянова показва: „ Времената, в които живеем сега, ни слагат пред тестването да запазим човешкото общество и цивилизация. Изолацията, непринудено призната от нас, която може да избави доста човешки животи, за жалост взема и частичка от душата ни. Точно в този миг, ние имаме най-голяма потребност от Вас! Мъдростта, която като благородна патина е обвила Златното ви общуване, може да избави тези частици от нашите души. Вярата, че щом Вие сте съумели да преборите житейските провокации, ще успеем и ние, ни дава най-ценното сега, а точно – вяра! Надежда, че и това ще мине и ще дочакаме по-добрите времена.

Благодарим Ви за образеца, за това по този начин значимо доказателство, че любовта и грижата, могат да ни спасят, даже и в тежки моменти като този! “, декларира Кметът на Казанлък към Златните двойки 2020.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР