Мила Роберт, която бе обвинена, че е поругала българския трибагреник

...
Мила Роберт, която бе обвинена, че е поругала българския трибагреник
Коментари Харесай

Мила Роберт се извини

Мила Роберт, която бе упрекната, че е поругала българския трикольор по време на " София прайд 2024 " даде своята позиция по случая и се извини. Публикуваме цялата й позиция, която тя показа в инстаграм профила си:

" България е моят дом. България е дом и на стотици хиляди ЛГБТИ хора. Изпълнението ми на София Прайд и промяната на театралния ми костюм целеше да вдъхне убеденост на присъстващите за това, че имат нашата поддръжка и схващане и да притегли вниманието на обществото към проблемите на ЛГБТИ хората. Те са български жители и са обект на всекидневни обиди и закани.

Хиляди млади и надарени хора емигрират всяка година, тъй като не се усещат в сигурност тук и това е проблем, за който би трябвало да приказваме. Ако обидите и заканите към мен са цената, която би трябвало да платя за това, че привлякох внимание към тази значима за обществото тематика, то съм подготвена да я платя. Нека сме наясно, че има хора, които живеят с обиди и закани всеки ден.

Нека приказваме по тази причина - за какво в България хомофобията е толкоз публикувана? Защо отхвърляме да приемем " другите ", които са сьщо толкоз хора, колкото и " естествените "? Аз обичам България, пребивавам и работя тук, макар експанзията. Вярвам, че сме на тази земя, с цел да си прощаваме.

Затова желая опрощение от всички, които са били афектирани от моето осъществяване по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на пренебрежение и в случай че мога да върна времето обратно - бих я сгънала прилежно ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР