В тази статия ще разгледаме темата за любовта и това

...
В тази статия ще разгледаме темата за любовта и това
Коментари Харесай

Кои са най-сложните двойки на зодиака?

В тази публикация ще разгледаме тематиката за любовта и това кои са 12-те най-сложни двойки в зодиака: 

Овен и Дева

Нека да поговорим за това какво би привлякло тези двама дружно. Те са цялостни противоположности, само че в този случай противоположностите в действителност се притеглят. Девата ще се възхищава на доверието на Овена. Овенът би намерил блясъка и способностите на Девата много привлекателни.

Поемането на риск от страна на Овена и несъобразяването с всички гледни точки преди предприемане на дейности би довело до непрекъснати паники на бавната Дева. Ако Овенът е в лошо настроение и бъде недодялан с Девата, това може да постави завършек на всичко, което двамата са имали. Когато огнен знак (Овен) и земен знак (Дева) се съберат, им е мъчно да схванат държанието и отношението на другия.

Телец и Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона биха се съчетали добре. И двамата са буйни, деликатни с доверието си и двамата могат да бъдат извънредно ревностни и именно там би зародил казусът. Телецът няма да разбере ревностното държание на Скорпиона.

Близнаци и Водолей

По някакъв метод тези зодии са изцяло съчетани - и двамата са свободни духове, които обичат диалозите и са мощно интелектуални. И двамата обичат хората, само че Близнаците са по-добри в това да бъдат обществени.

Близнаците са по-приспособими от Водолеите и по-добре показват възприятията си. Водолеят би предпочел никой да не показва възприятията си, само че какво развлечение е любовта или щастието, в случай че не можете да говорите за това? Близнаците са известни с непостоянството си, а Водолеите с това, че са непредсказуеми и от време на време тези две качества не вървят добре дружно... само че още веднъж, от време на време се случват.

Рак и Риби

И Ракът, и Рибите са изобретателни, грижовни и чувствителни хора, само че Ракът може да реагира прекалено прочувствено на моменти, което човек от зодия Риби не би разббрал напълно. Също по този начин, Ракът е изцяло наясно по какъв начин всяка от връзките му го е засегнала и го е формирала човека, който е днес. Тези двама са страхотни сътрудници в креативен смисъл и работят добре в художествени планове като арт апаратура, театрални постановки и четения, само че ежедневната работа в връзките може да е предизвикателство за тях.

Лъв и Стрелец

И двата знака знаят по какъв начин да си прекарат добре и по какъв начин да създадат ужасно първо усещане. Обикновено Стрелецът ще го прави с фантастичното си възприятие за комизъм, а Лъв със своята звездна прелест. 

Когато Лъвът изгуби хладнокръвие и / или стане застъпнически, Стрелецът няма да направи нужното, пробвайки се да накара Лъва да се почувства по-добре. И двамата обаче са и безстрашни, и обичат да се забавляват, тъй че ще бъдат положителни другари.

Дева и Водолей

Девите се интересуват от това, което другите хора мислят за тях, а Водолеите - не. Девите са известни с това, че са постоянни, сигурни хора, които са склонни да разчитат на способи, които са опитвали преди. Водолеите обичат да бъдат изобретателни и са повече от любопитни за нови и неизпитани към момента неща.

Водолеите са склонни да разочароват Девите, тъй като са прекомерно безразсъдни. Девите обаче желаят да имат малко от тази независимост, която Водолеят има и им се възхищават. Девите обичат да са към Водолея, тъй като знаят, че би трябвало да им се припомня за опциите, които имат.

Везни и Риби

И Везните, и Рибите са същински благи, грижовни и нежни хора. Везните доста се възхищават и обичат Рибите. И двата знака могат да бъдат доста сантиментални и са склонни да идеализират любовта.

Що се отнася до романтиката, те са идеални за къс флирт, само че всяка дълготрайна връзка ще отнеме доста работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР