Искрено се надявам да има правителство, да се даде всичко

...
Искрено се надявам да има правителство, да се даде всичко
Коментари Харесай

Плевнелиев: Остават само два разумни варианти за правителство

Искрено се надявам да има държавно управление, да се даде всичко от виновните политически фактори в тази страна, с цел да може това, което хората чакат, да се случи. Прави чест, че методът е необятен, който включва всеки, който желае да способства по някакъв метод, съобщи президентът на България в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев по Нова тв. Той предвижда " два оставащи рационални варината ".

" Според мен има два оставащи рационални разновидността. Единият е програмно държавно управление на ГЕРБ, с мандата на ГЕРБ, с необятна плаваща поддръжка от този, който я даде. Ако Движение за права и свободи или Има Такъв Народ дадат тази поддръжка, тя би трябвало да се одобри. Ако Българска социалистическа партия или даже ПП-ДБ решат да поддържат по някакъв метод - отново би трябвало да се одобри ", изясни Плевнелиев.

Ако не можем да убедим евроскиптиците, би трябвало да се обединим евроатлантиците. В България не даваме решения. Кирил Петков и Христо Иванова не са част от това решение. Ако България не образува в този момент държавно управление, целият този евроатлантически проект се е провалил и на власт идват популистите.

" От 2016 година приказвам за едно и също нещо - възходът на популизма. Има страни, които попаднаха в плен на този метод. България е класическа жертва, такива са над 100 страни - цяла Латинска Америка беше погубена и унищожена, политически и стопански ", уточни президентът.

Според него страната ни се намира 10 години обратно зад Гърция. " Това, което ще се случи при нас, е същото, което стана и там тогава. Тежка рецесия, грубо опълчване, финансова, икономическа и политическа рецесия ", изясни Плевнелиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР