В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над

...
В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над
Коментари Харесай

Продължава ли войната между Бритни Спиърс и Джейми Лин Спиърс

В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над Бритни Спиърс стана факт. След 13 дълги години, в които татко ѝ Джеймс Спиърс ръководи живота и милионите ѝ поради нестабилното ѝ психологично положение, певицата към този момент е свободна да прави каквото пожелае.

Малко преди решението на съда Бритни съобщи, че желае да се постави завършек на " оскърбителното " настойничество, което я кара да се усеща като робиня. Сподели и доста забавни детайлности за това какво в действителност е била принудена да прави толкоз доста години.

Показанията на певицата разсъниха вълна от състрадание и тя получи поддръжка от доста известни персони. По-малката сестра на Бритни - Джейми Лин Спиърс, също застана на нейна страна и обществено я поддържа за смелостта ѝ да приказва за проблемите, свързани с попечителството върху живота и парите ѝ.

Малко след изказванията на Джейми Лин, в прочувствен пост Бритни упрекна сестра си в неистина и подправена поддръжка, която й оказва едвам в този момент, когато тя би била в изгода за обществения й имидж.

Така почитателите на Бритни схванаха, че с изключение на в неприятни връзки с татко си, певицата е във във война и с по-малката си сестра.

В ново изявление за Good Morning America Джейми Лин Спиърс разкрива още някои детайлности за комплицираните взаимоотношения в фамилията, като твърди, че се е пробвала да помогне на Бритни за преустановяване на спорното попечителство.

" Винаги съм била най-големият покровител на сестра ми, тъй че когато тя се нуждаеше от помощ, аз открих способи да я поддържа. Направих всичко допустимо, с цел да се уверя, че тя има нужните контакти, с цел да може да продължи борбата си и да постави завършек на това настойничество, което унищожи фамилията ни ", споделя Джейми Лин. Тя добавя, че в действителност обича Бритни и по тази причина ѝ е помогнала. 

" Ако това ще провокира толкоз доста раздори посред ни, за какво да го продължаваме ", споделя още по-малката сестра на Бритни. Тя не разкрива тъкмо какви " контакти " е дала на Бритни, нито дали поп звездата се е възползвала от тях.

На въпрос дали утвърждава, или не утвърждава попечителството, което управлява всичко - от това по какъв начин Бритни харчи парите си, до цвета на кухненските ѝ шкафове, Джейми Лин дава отговор: " Не става дума за единодушие с попечителството. Всеки има глас и той би трябвало да бъде чут ", разяснява по-малката сестра на Бритни Спиърс, която през октомври 2021 година разгласи, че издава биографичната си книга Things I Should Have Said. Биография, която настойчиво промотора в последно време.

Що се отнася до Бритни Спиърс, певицата загатна, че също е в развой на писане на своя биографична книга. Тя разгласява фотография в своя Instagram профил, на която виждаме пишеща машина и текст, който гласи: " Трябва ли да стартира от НАЧАЛОТО ".

Това не е първият път, когато Бритни загатва, че ще опише историята на живота си. Тя загатна за биографична книга още през октомври, което си беше явна насмешка с Джейми Лин, която преди малко беше оповестила личните си записки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР