В последната си прогноза астрологът Влад Рос разказва какво очаква

...
В последната си прогноза астрологът Влад Рос разказва какво очаква
Коментари Харесай

Астролог смрази Украйна! Покъртителна прогноза за Путин

В последната си прогноза астрологът Влад Рос споделя какво чака Украйна през август. Той разкрива дали русия ще продължи да тероризира и унищожава градове в страната и по кое време войната може да свърши.

„ През август Черната луна (т.нар Лилит) има доста неприятно състояние. Върви тъкмо около стандарта на планетите от наталната карта на Украйна. Това носи негативизъм, всевъзможни рискове. Най-лошо ще е ситуацията към 24 август. След 15 август има заплаха за Запорожката АЕЦ. Може да се стигне до злополука поради човешка интервенция “, предвижда Рос, представен от " Блиц ".
-->
По думите му бомбардировките на пристанищните региони ще продължат през целия месец.

„ В Киев Путин може да провежда Армагедон, сходен на този в Одеса. Единственото, което може да избави Украйна, е боен прелом в Русия. За подобен има почва и може да се случи сред 19 и 25 август. В хороскопа на Путин Марс ще премине през Сатурн и Меркурий. Има огромна възможност това, което не е направил Пригожин, да бъде направено да вземем за пример от съветския военачалник Михаил Теплински “, счита Рос.

Според него възможностите за прелом в Москва може да се усилят, в случай че Путин в действителност употребява тактически нуклеарни оръжия.

По думите на Рос Путин ще гори в пъкъла поради това, което е направил в Одеса. „ Още преди бях споделил – който дръзне да я допре, ще изгори в пепел. Това ще преследва Путин. Не може да се допира до заветен град. Абсолютно съм сигурен, няма да живее дълго. Ще бъде погубен още през идната година “, изрично отсича Рос.

По думите му войната съзнателно се протака от Джо Байдън и ще се води най-малко доникъде на идната година.

„ Тоест желае да завоюва изборите и да одобри Украйна в НАТО “.

„ Тази зима всичко ще се случи по този начин, че да загубим териториите си, а в същото време Байдън сякаш ще търси стъпки към всеобщо помиряване. Но в последна сметка Зеленски не може да бъде пречупен, той няма да се съгласи да губи територии “, споделя той и прибавя:

„ Единственият късмет на Байдън да завоюва изборите е войната да се проточи. След това през март той ще подари самолети на Киев и ще разгласи, че е избавил Европа и целия свят и че с помощта на него е свършила руско-украинската война “, приключва Рос.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР