В нови приемни помещения ще обслужват жителите на община Аврен

...
В нови приемни помещения ще обслужват жителите на община Аврен
Коментари Харесай

Полицаите в Аврен с нова приемна и нов автомобил

 В нови приемни пространства ще обслужват жителите на община Аврен полицейските чиновници от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна от през днешния ден, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна. Община Аврен обезпечи на служителите на реда и нов високопроходим автомобил.

Директорът на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна ст. комисар Даниел Пашов, началникът на отдел " Охранителна полиция “ комисар Илиян Илиев и началникът на Четвърто районно управление (на МВР) гл. контрольор Ив. Стефанов одобриха през днешния ден персонално от кмета на Община Аврен Емануил Манолов и заместник-кмета Боян Георгиев ключовете за новия автомобил и напълно възобновените и съвременно оборудвани приемни на полицейските чиновници.

Ст. комисар Д. Пашов откровено благодари на кмета Емануил Манолов за обезпечените отлични условия за работа на полицейските чиновници и го увери, че ОД Министерство на вътрешните работи – Варна ще продължи да поставя всички старания за обезпечаване спокойствието и отбраната на всички жители.

Община Аврен, която се състои от общинския център - с. Аврен, още 16 села и курортен комплекс " Камчия “, се обслужва предпочитано от 6 полицейски чиновници, 4-ма от които ще работят и одобряват поданици от общината в реновираните си приемни в общинския център с. Аврен. С обезпечения високопроходим автомобил чиновниците на Министерство на вътрешните работи ще доближават навреме и бързо до всяко място в Общината, където е нужна намесата им, без значение от климатичните условия. По-осезаемо и дейно ще бъде и наличието на полицейските екипи в обитаемоте места от общината когато и да е на денонощието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР