Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна,

...
Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна,
Коментари Харесай

Der Spiegel: Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна, ако Русия постигне успех на фронта

Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна, в случай че Русия реализира триумф на фронта. Германското списание Der Spiegel оповестява, че балтийските страни и Полша обмислят опцията да изпратят свои войски в Украйна, в случай че Руската федерация реализира триумф на бойното поле.

Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна, в случай че Русия реализира триумф на фронта

Според изданието, по време на конференцията Lennart Meri за външна политика и сигурност, извършена в Талин, представителите на балтийските страни предизвестиха немските държавни чиновници за евентуалните последствия от западната политика по отношение на войната в Украйна.

Президентът Джо Байдън загуби подарък слово по време на тирада във военната академия West Point 26.05.24 21:56 Der Spiegel: Балтийските страни и Полша обмислят да изпратят войски в Украйна, в случай че Русия реализира триумф на фронта 26.05.24 21:48 Обвиненията в полов тормоз стопират грандиозния фокус на Дейвид Копърфилд да скрие Луната 26.05.24 21:43 Галин Цоков разиска нуждата от прекосяване към матури на електронни устройства 26.05.24 21:36 12 пасажери са ранени след мощна турбуленция на полет на Qatar Airways от Доха до Дъблин 26.05.24 21:22

По-конкретно, те показаха безпокойствие по отношение на отхвърли да дават на украинската войска оръжие с огромен обхват на деяние и възбраната на ВСУ да нанася удари по съветска територия със западни оръжия.

Балтийските водачи настояват, че в случай че руснаците реализиран забележителен прогрес в Източна Украйна заради незадоволителната поддръжка на Запада за Киев, обстановката може бързо да ескалира. В подобен случай балтийските страни и Полша може да решат да изпратят свои лични войски в Украйна без единодушието на Русия.

Такова развиване може да трансформира НАТО във боен участник в спора, което е главен боязън както за немския канцлер Олаф Шолц, по този начин и за президента на Съединените щати Джо Байдън. Der Spiegel акцентира, че тези, които се пробват да лимитират войната посредством свръхвъздържание, рискуват тя да излезе отвън надзор.

Източник: Фокус

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР