В мрежата беше публикувано екстремно видео, чийто автор направи обратен

...
В мрежата беше публикувано екстремно видео, чийто автор направи обратен
Коментари Харесай

Не пробвайте подобна маневра с личната си кола

В мрежата беше оповестено рисково видео, чийто създател направи противоположен завой, до момента в който кара китайски стилен ван Baojun 360 по тясна туристическа пътека, минаваща около канара. Въпреки обстоятелството, че колата безусловно увисва в пропастта няколко пъти, мъжът съумява да извърши рисковата каскада. В същото време се оказа, че не е правил за първи път такива маневри.

Действието се развива в Хонконг, а водачът на компактния ван взема решение да обърне колата по пътека, която в началото е била предопределена за пешеходци. Първоначално наподобява, че е невероятно да се извърши такаваъ маневра. Въпреки това, след няколко минути и многочислени завъртания на кормилото, притежателят на колата се оправя с рисковата каскада. Видеото незабавно стана шлагер в youtube. Коментаторите не стопират да хвалят водача за професионалните му умения, а също по този начин означават и стоманените му нерви.

Всъщност обаче се оказва, че бездната не е толкоз страшна. Това се потвърждава и от сходно видео, снимано от друг ъгъл. В същото време притежателят на компактния ван показва уменията си не за първи път. В мрежата са открити доста сходни видеоклипове, в които мъжът показва уменията си зад кормилото на разнообразни транспортни средства. Колкото и да се твърди, че маневрата не е рискова, въпреки всичко съветът ни е да не пробвате сходна с персоналната си кола. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР