В момента, в който ни омръзнат спортните дрехи, към които

...
В момента, в който ни омръзнат спортните дрехи, към които
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да разнообразим комбинацията от дънки и пуловер

В момента, в който ни омръзнат спортните облекла, към които ще продължаваме от ден на ден да прибягваме, посягаме към обичаните си дънки и защото зимата от ден на ден се усеща, ги съчетаваме с някой топъл пуловер или. Класическа композиция, към която е задоволително да прибавим палто и боти, с цел да отидем на разходка с кучето или да отскочим до близкия магазин.

Как обаче да я разнообразим? Тенденциите сега ни дават задоволително благоприятни условия за това, като освен самите пуловери са изпъстрени с красиви бродерии на цветя, с цел да са по-отличителни, само че и без ръкави, които съчетаваме с риза изпод ни оказват помощ да освежим ежедневния си тоалет.



Жилетките, към които има плетен топ в същия колорит и десен, също са добра опция, макар че продължаваме да носим и класики като едноцветна фина поло блуза (особено за работни Zoom срещи) и oversize пуловери в неутрални тонове като сиво, черно или бежово.

Не по-малка роля играят и аксесоарите – макси бижута, цветни чорапи, диадеми и шапки,, а на ви чака страхотно разнообразие от шопинг находки.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР