В момента управляващата коалиция търси законен начин да се разплати

...
В момента управляващата коалиция търси законен начин да се разплати
Коментари Харесай

Свиленски с ключов коментар. Какво иска народът

В момента ръководещата коалиция търси легален метод да се разплати с компаниите, тъй като нелегално им е възлагана работа, това разяснява в " Още от деня " ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" Пътните компании чакат пари за своята свършена работа, само че хаосът в тези седмици е основан само от ГЕРБ. По тази тематика няма различия, всички партии в ръководещата коалиция желаят казусът да бъде решен и парите да бъдат платени “, съобщи той.

Парламентарната група на Българска социалистическа партия на изключителното съвещание на районната комисия на следващия ден ще поддържа решението да се заплати на строителните компании. 50% в този момент и останалите 50 % след инспекция за качеството на изпълнената работа.

Свърши некачественото строителство в България, безапелационен е Свиленски.

" Коалиционното съглашение се извършва. Нито един от посочените проблеми – избора на шеф на Българска народна банка, решението за строителните компании, не е част от съдружното съглашение. Коалиционното съглашение е поръчител за действие на обединението и държавното управление. И до момента в който то не бъде нарушено от някои от съдружните сътрудници, България ще има държавно управление и парламентарно болшинство. Всичко друго е въпрос на разговор и решение на проблемите ", сподели още депутатът от левицата.

И добави, че с настояването си за връщане на хартиените бюлетини Българска социалистическа партия не демонстрира, че се готви за избори.

„ Изборният кодекс би трябвало да бъде променян най-малко три години преди избори. Искаме в този момент да променим Изборния кодекс, с цел да може за три години ЦИК, общинските и секционните изборни комисии и българските жители да са готови за идващите избори – било то парламентарни след 3 години или локални след 1,5 години “.

Най-важното, по думите му, е да има изборна интензивност. Избирателната интензивност и юли месец, и ноември беше извънредно ниска.

„ По този метод ние като народни представители, държавното управление и институциите не са представителни. Ние желаеме да се увеличи тази представителност “, акцентира Георги Свиленски.

И уточни, че българските жители не желаят избори сега, а ръководство, което да взема решение проблемите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР