Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара

...
Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара
Коментари Харесай

Блинкен с китара в ръка в киевски бар: Битката не е само за Украйна, но и за свободен свят

Държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкен свири на китара в бар в Киев.

 

Посланието - борбата не е единствено за Украйна, само че и за свободен свят.

 

Блинкен се причисли към група 19.99 на сцената на Barman Dictat в столицата. Те изсвириха " Rockin' in the Free World " на Нийл Йънг - рок химн, публикуван през 1989 година тъкмо преди рухването на Берлинската стена, когато Съветският съюз е обзет от митинги, довели до разпадането му и независимостта на Украйна.

 

" Вашите бойци, вашите жители - изключително на североизток, в Харков - страдат извънредно доста. Но те би трябвало да знаят, вие би трябвало да знаете, че Съединените щати са с вас, огромна част от света е с вас и те се бият освен за свободна Украйна, само че и за свободния свят. И свободният свят също е с вас ", сподели Блинкен, преди да започне песента.

 

Блинкън изгледа по-голямата част от изпълнението на 19.99, преди солистът да го показа като " огромен другар на Украйна ". След това той се причисли към тях на сцената, с цел да извърши припева на " keep on rockin' in the free world ".

 

 

 

Блинкен направи изненадващо посещаване в Киев, дни откакто Русия стартира сухопътна атака към Харковска област. Той е първият почитан американски представител, който идва Украйна, откакто Конгресът утвърди следващия пакет военна финансова помощ за Киев на стойност 61 милиарда $.

 

Източник Българска национална телевизия, Dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР