Франсис Форд Копола, 85, е обвинен, че се е опитвал

...
Франсис Форд Копола, 85, е обвинен, че се е опитвал
Коментари Харесай

Франсис Форд Копола, 85, обвинен, че се е опитвал да „целува топлес и оскъдно облечени статисти“ на снимачната площадка на предстоящия си филм Megalopolis

Франсис Форд Копола, 85, е упрекнат, че се е опитвал да да целуне някои от топлес и нищожно облечени статисти, които са работили по идния му филм Megalopolis. На фотографията през 2022 година в Ел Ей. сцената, като дава общителни обятия и целувки по бузите на актьорите и играчите от назад във времето “, сподели Деметре.

Деметре сподели, че режисьорът прегръща и целува реализатори „ беше неговият метод да помогне за ентусиазъм и определяне на клубната атмосфера, която беше толкоз значима за кино лентата. “

Деметре, който сподели, че е „ един от първи асистент-режисьори и изпълнителен продуцент " на Megalopolis, добави, че " в никакъв случай не е знаел за недоволства от тормоз или неприятно държание по време на плана. "

Деметре сподели, че Копола е сполучлив в осъществяването си във всички аспекти на основаването на кино лентата, в който Адам Драйвър е отпред на актьорския състав.

„ Франсис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР