Избраният за трети път за най-стойностен играч (MVP) през редовния

...
Избраният за трети път за най-стойностен играч (MVP) през редовния
Коментари Харесай

Никола Йокич наниза 40 точки за успеха на Денвър в НБА

Избраният за трети път за най-стойностен състезател (MVP) през постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация Никола Йокич осъществя 40 точки за триумфа на Денвър Нъгетс над Минесота Тимбъруулвс със 112:97.

Така първенците от Денвър към този момент водят с 3-2 в серията и са единствено на един триумф от класиране за финала в Западната конференция на НБА.

Сърбинът Йокич добави още 13 асистенции и седем битки. Аарън Гордън се регистрира с 18 точки и 10 битки, а Джамал Мъри оказа помощ с 16 точки.

Карл-Антъни Таунс поведе отбора на Минесота с 23 точки, френският център Рюди Гобер оказа помощ с 18. Сега Минесота е задължен да реализира победа в личната си зала " Таргет Сентър " в четвъртък, с цел да прати серията в седми мач в Денвър.

Джейлън Брънсън означи 44 точки при успеха на Ню Йорк Никс над Индиана Пейсърс със 121:91 в петия мач сред двата тима. Тимът от Ню Йорк води в серията с 3-2 и също има потребност от още един триумф за крайната победа.

Никс изгубиха третия и четвъртия мач в Индианаполис, на в този момент взе значим задатък в дуела. Шестият мач сред двата отбора е в петък.

Брънсън вкара най-малко 40 точки за пети път от 11 мача в плейофите през тази пролет. Той добави 7 асистенции и 4 извоювани битки за 43 минути на паркета.

Джош Харт оказа помощ за успеха с 18 точки и 11 битки, а Айсая Харнещайн се регистрира със 17 битки. Алек Бъркс се включи с 18 точки от пейката, а Майлс Макбрайд добави 17 за отбора от Ню Йорк.

Паскал Сиакам приключи с 22 точки и 8 битки за Индиана, до момента в който Майлс Търнън завърши с 16 точки. Тайръз Холибъртън бе стеснен единствено до 13 точки с 5 сполучливи стрелби от 9 опита. Андрю Намбхард означи 11 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР