Промяна на разписанието и закъснения на влаковете след инцидента на

...
Промяна на разписанието и закъснения на влаковете след инцидента на
Коментари Харесай

Закъснения в разписанието на влаковете тази сутрин след инцидента на Централна гара

Промяна на разписанието и закъснения на влаковете след случая на Централна гара през вчерашния ден вечерта. От БДЖ оповестиха, че влаковете по маршрута София-Варна се движат със закъснения от 50 минути до 2 часа.

Съветват се пасажерите да наблюдават функционалността " Радар " на интернет страницата на компанията, която демонстрира придвижването на влаковете в действително време.

. 12 души са потърпевши, с леки пострадвания. Инцидентът се е случил с ниска скорост от порядъка на 15-20 км/ч. Всички потърпевши са чиновници на маневрената бригада и са с леки пострадвания.

Причината за случая е, че на машинистана маневрения локомотив му е пролошало и се е блъснал в задната част на пътническия трен, който е трябвало да потегли от София за Пловдив.

Припомняме, че от началото на месец май на Центална гара тече ремонт, при който ще бъдат демонтирани 7 коловоза и контактна мрежа, а придвижването бе реорганизирано. В понеделник вечерта пък проблем във краткотрайната маршрутно-компютърна концентрация провокира съществени закъснения в придвижването на влаковете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР