В момента имаме рязка промяна на стереотипите. Активните хора преживяват

...
В момента имаме рязка промяна на стереотипите. Активните хора преживяват
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Нуждаем се от повече добри новини

В момента имаме внезапна смяна на стандартите. Активните хора претърпяват сегашната обстановка като много огромна смяна. На дамите им се постанова да съчетават на едно и също място няколко неща по едно и също време и внезапно всичко това стартира да се натрупва. Сега се намираме в интервал на готовност, а след рецесията чакам да нарасне тревогата. Това разяснява в студиото на ``Още от деня`` по Българска национална телевизия психологът проф. Антоанета Христова, написа Novini.bg.

,,Хората се тормозят най-много от икономическите последици. Човекът живее с мисълта за живота и гибелта, за заболяванията, само че човешкото създание е основано да мисли в вероятност, защото тя дефинира неговото възпроизводство и оцеляване, тъй че икономическите благоприятни условия при всички нас играят значима роля. А сега нямаме опция да планираме, тъй като нямаме близка или далечна вероятност. Сега човек би трябвало да откри себе си``, изясни още проф. Христова.

,,В обстановка като сегашната би трябвало да се намерения за говоренето в вероятност и да се акцентира на повече положителни вести, с цел да се активизираме още повече. Оптимизмът е едно такова средство, посредством което човек се свръхмобилизира. В тази връзка съществува така наречен доверчив оптимизъм, т.е. когато чуем една добра вест, ние си споделяме, че следователно всички останали вести ще са добри``, обясни тя.

Според проф. Христова българите сме много дисциплинирани спрямо останалите нации по време на изключителна обстановка.

,,В нашата страна сякаш заболеваемостта е по-ниска, което пък би трябвало да ни кара да си мислим, че ще бъдем едни от първите, които ще се справим``, добави в умозаключение психологът.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР