В края на всяка година и началото на новата повечето

...
В края на всяка година и началото на новата повечето
Коментари Харесай

Крисия си направи равносметка за изминалата година

В края на всяка година и началото на новата множеството хора си вършат равносметка, като споделят мислите си по тематиката в обществените мрежи. Това направи и младата певица Крисия Тодорова . Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@krisiyat) on Dec 31, 2019 at 12:19pm PST

Тийнейджърката признава, че може би звучи носталгично, само че благодари на 2019 година за опциите, за възходите и спадовете. " Бих желала да преправя половината година и да бъда по-умна, в сравнение с бях ", написа Крисия в своя Instagram профил.
               

A post shared by (@krisiyat) on Dec 4, 2019 at 8:22am PST

" Иска ми се слабостите ми да не са ме завладели или най-малко да съм съм взела поучения от неприятното и се надявам 2020 година да ме направи още по-силна ", написа Крисия на британски език.
               

A post shared by (@krisiyat) on Nov 23, 2019 at 1:37am PST

Всъщност тийнейджърката най-малко в професионален проект изглеждаше много постоянна през годината - записа ново парче, имаше няколко телевизионни появи, а и в учебно заведение нещата вървят добре.
               

A post shared by (@krisiyat) on Nov 13, 2019 at 5:45am PST

Плановете на Крисия също са много смели. Въпреки че е едвам на 16 години, тя към този момент мисли за своето висше обучение, което още веднъж ще бъде обвързвано с музика. Крисия мечтае да учи в чужбина. Къде - няма значение, просто желае да има смисъл от това, че е там.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР