В Като две капки вода“ Владимир Зомбори се превърна в

...
В Като две капки вода“ Владимир Зомбори се превърна в
Коментари Харесай

Владимир Зомбори разголи душата си пред Мон Дьо! И проговори за тъмното минало

В „ Като две капки вода “ Владимир Зомбори се трансформира в любим на публиката

Актьорът смая всички с уменията си да пее и да имитира безупречно. Сигурният победител в „ Капките “ разкри малко прочут и много тъмен факт от предишното си пред Мон Дьо в Нова телевизия.Актьорът бе много прям и разкри едно мрачно минало.

В изповедта си Зомбори приказва за времето, когато  е бил млад артист и по това време безпаричен като сетния бедняк.

Налагало се родителите му да му пращат пари в месеца, само че и те не били задоволително богати. За да има пари за храна, битови сметки и обикновени потребности като човек се наложило да работа на втора работа и то като барман.

„ Битката да си един от най-хубавите в изкуството би трябвало да се извоюва. Преди десетина години желаех три пъти да се откажа от актьорството, само че не го направих, а започнах работа като барман. И то на нощни смени, с цел да имам някакви пари.

Нещата бяха доста зле финансово. По това време работех в Малък градски спектакъл „ Зад канала “.По-интересното е, че заведението, в което работех бе на Кремена Халваджиян, а тя нямаше визия кой съм аз. Просто бях един от барманите там.

Лошото е, че доста положителни и надарени мои сътрудници не изкарват задоволително пари.Ако не се завъртиш по малкия екран, никой не знае за твоето битие и работа, което е доста тъпо “, сломен е Владимир Зомбори.

 Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР