Валерия Георгиева спечели сърцето на ерген номер две Евгени Генчев,

...
Валерия Георгиева спечели сърцето на ерген номер две Евгени Генчев,
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Животните заслужиха цялото ми сърце!

Валерия Георгиева завоюва сърцето на ерген номер две Евгени Генчев, само че за жалост, той не съумя да завоюва нейното, тъй като то от дълго време е заето и то не от мъж, а от животните, видя kliuki.ws. 

Още до момента в който беше част от „ Ергенът ” Георгиева сподели, че толкоз доста обича четириногите, че даже би завела първо болното си животинче на доктор, а чак по-късно болното си дете.

След края на сантименталното предаване Валерия неведнъж потвърди, това, което, към този момент всички знаехме, че тя избира животните пред хората. С всяка своя дума и всяко свое деяние, годеницата на Евгени Генчев сподели, че хората за нея не костват, даже и най-близките й.

И до момента в който хората са същински щастливи, поради любовта на фамилиите си, то Георгиева е „ същинска щастлива ” единствено поради любовта на животните. Това показа самата тя през вчерашния ден, на 26-тия си рожден ден.

„ Те ме научиха какво е обич в най-чистата й форма ”, не стопира с хвалбите към четириногите Валерия, допълвайки, че това, което „ осмисля ” живота й до момента са точно животните.

„ Те заслужиха цялото ми сърце и внимание ”, споделя още Георгиева за четириногите, показвайки, че сърцето й е цялостно и в него няма място за Евгени Генчев.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР