Коя ще бъде по-известна и по-харесвана от другата - май

...
Коя ще бъде по-известна и по-харесвана от другата - май
Коментари Харесай

2 от най-мразените миски се хванаха за косите: Ето защо Венцислава Тафкова накова Антония Петрова!

Коя ще бъде по-известна и по-харесвана от другата - май това стои в основата на враждата, която се разгоря сред Венцислава Тафкова и Антония Петрова, макар че " по-харесвана " звучи леко смешно. Ами да, поради обстоятелството, че и двете станаха Мис България под всеобщото освиркване на българите - нещо, на което не се е " радвала " друга победителка, с изключение на, несъмнено, Тамара Георгиева, кръстена още Мис Нос...

Както и да е. Причината за абсурда сред двете - Тоца и Тафкова, е изявление на госпожа Батинкова по отношение на паник офанзивите, по този начин публикувани в последно време. Тя съобщи, че нито ги схваща, нито ги приема.

" Да ме простите, а и несъмнено доста хора иска ми се обидят, само че това с паник офанзивите не мога да го търпя. За мен това е кифленско държание, лиготия. Аз, която постоянно съм била дейна и борбена, в никакъв случай не съм се сблъсквала с сходно нещо, точно поради това - тъй като съм крепко стъпила на земята и умея да мисля рационално ", изрече се Антония Петрова.

Ден по-късно Венцислава Тафкова се хвана за думите й и я атакува персонално като я упрекна в апатия и липса на просвета.

" Искам да се извиня от мое име за тези изказвания на всички хора, които имат сходен проблем и да ви кажа, че не сте кифли и не сте лигави. Това е съществено нещо, а този, който приказва противното, освен демонстрира липса на обща просвета и знания, само че и на тотална безочливост ", съобщи Тафкова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Антония Петрова Венцислава Тафкова Мис България Тамара Георгиева Тоца паник атаки Мис Нос Батинкова слава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР