Лачената, чернокоса мадама Теменужка Пейчева завъртя главите на ГЕРБ-актива след

...
Лачената, чернокоса мадама Теменужка Пейчева завъртя главите на ГЕРБ-актива след
Коментари Харесай

Скандал! Новата сексбомба Теменужка Пейчева се намърдала в ГЕРБ по роднинска линия

Лачената, чернокоса кокона Теменужка Пейчева завъртя главите на ГЕРБ-актива откакто при започване на месеца цъфна в предизвикателна пола с цепка над коляното и напращяло деколте до Бойко Борисов, който й връчи членската брошура по време на партийно заседание.

 

Мъжката половина на екипа не спря да зяпа обилните й гърди и стегнати бедра, които тя сластно бе подчертала в златист костюм от сатен. Друг е въпросът, че аутфитът по никакъв начин не кореспондираше със спортно-елегантната визия на останалите гербери. Дали тоалетчето е било особено подбрано с цел да закове погледа на някогашния министър председател или дългокосата девойка по този начин схваща деловия дрескод, времето ще покаже, цъкаха с език зевзеците.

Сякаш с цел да загатне, че с изключение на талантлива е и много палава, Теменужка беше допълнила визията си с очила с черни рамки, напомнящи за строга учителка от филми 18+, което несъмнено разпали фантазиите на господата в залата.

 

Брюнетката е родена в София и е измежду най-желаните мадами на жк. “Младост ”, а в партията се уредила около брат си, който е измежду сполучливите млади деятели в столицата и даже си опитва шанса за кмет на региона. Извън партийните пристрастености, Теменужка си вади хляба като основна счетоводителка в частна компания, ръководеща бизнес процесите на своите клиенти.

Въпреки, че несъмнено обича да разпалва мъжкото либидо, госпожица Пейчева се води обвързана за млад юнак на име Васил, който постоянно я впечатлява със скъпи ваканции в странство. Последният им воаяж е бил в слънчева Италия, където прясната герберка безусловно е счупила термометъра със сексапилни одежди, най-много скандално къси панталонки и роклички, не оставящи нищо на въображението.

 

Съпартийците на Теменужка Пейчева от сърце се молят тя да се развихри с сходна секси визия и в предизборната акция, тъй като с подобен обилен бюст, налято дупе и стегнати  крайници обезпечено ще разбие опозицията, най-малко в родния й кв. “Младост ”.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Теменужка Пейчева ГЕРБ роднинска линия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР