За Митьо Очите и семейството му тази годна се оказа

...
За Митьо Очите и семейството му тази годна се оказа
Коментари Харесай

Синът на Митьо Очите абитуриент

За Митьо Очите и фамилията му тази годна се оказа доста значима. Несебърският бизнесмен  и брачната половинка му Антигона изпратиха най-малкия си наследник зрелостник. 18—годишниият юноша се дипломира сполучливо в Професионалната гимназия по туризъм носеща името на " Иван Вазов " в Слънчев бряг.

Момчето, което се трансформира в най-интересният зрелостник тази година от випуск 2024 от дълго време е избрал че би трябвало да продължи да се образова. И по думите му ще се насочи към стопанска система и финанси. Като сега избира към кой университет да кандидатства.

Димитър Желяаков-младши бе изпратен от родителите си уместно. Той събра погледите на събралите се зяпачи със супер първокласното Ламбиргини Авентадор, с което се яви на сборния пункт. Мощното возило е с 12 цилиндров мотор и е първия подобен модел у нас.

Абитуриентът бе кокетен в непоколебим черен костюм и визията му бе допълнена с бяла риза и черна папаионка. Желязков-джуниър театралничи за фотография с майка си и татко си. Антигона по нищо не отстъпваше на младите девойки. Беше се барнала в впечатляващ аутфт, а роклята наблягаше елегантните й форми.

Източник;Флагман

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР