В Европа пикапите често са използвани за работа и словосъчетанието

...
В Европа пикапите често са използвани за работа и словосъчетанието
Коментари Харесай

Toyota представи ултралуксозен пикап

В Европа пикапите постоянно са употребявани за работа и словосъчетанието първокласен пикап, не е нещо което се среща постоянно. В Америка, обаче, където огромна част от колите по пътя са големи пикапи, това е нещо изцяло обикновено и производители като Ram, Chevrolet, GMC, Ford и Toyota се борят да привлекат клиентите си точно с подобен вид возила.
`Toyota

Последният подобен модел идва точно от Toyota и по-конкретно най-върховата версия на Tundra, носеща означението Capstone. Външно тя може да бъде отличена по огромното количество хромирани детайли като да вземем за пример решетката, капаците на огледалата или пък 22-цоловите джанти.
`Toyota

Серийно моделът получава още електрически стъпенки за по-лесно влизане и излизане, както и електрическа врата на товарната част. Светлини с LED технология в предната и задната част също са серийни.
`Toyota

В интериора можем да разпознаваем контрастни кожени детайли по таблото, корите на вратите, седалките и централната подпора. Два екрана с размер от 12.3 и 14 инча също вършат усещане, както и цифрово централно огледало, аудио система JBL с 12 представителя и 360-градусови камери.
`Toyota

Под предния похлупак работи 3.5-литров бензинов V6 в композиция с електромотор, чиято систематична мощ доближава 443 конски сили и 790 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана с 10 предавки, а задвижването се предава към четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР