Двойка казват, че наказването на нови данъчни правила е разрушило

...
Двойка казват, че наказването на нови данъчни правила е разрушило
Коментари Харесай

`Ние сме пенсионирани и ни наказват - увеличението на данъците означава, че можем да загубим втория си дом`

Двойка споделят, че " наказването " на нови данъчни правила е разрушило фантазиите им да се пенсионират във втория си дом за £150 000 - както се притесняват тяхната данъчна сметка в този момент ще се удвои.

Фиона Уилсън, 66, и нейният брачен партньор Дейвид, 68, купиха втория си дом в крайморския град Уитби преди четиринадесет години. Двойката, която купи парцела като опция за отдаване чартърен, също има къща на 40 минути път в Пото, Северен Йоркшир, която купиха за £205 000 през 1999 година Те взеха решение да трансфорат парцела в Уитби в собствен втори дом, с желанието да да го отдава чартърен за спомагателен приход и да се любува на чести крайбрежни пътувания.

Но двойката споделя, че в този момент е изправена пред „ наказателно “ нарастване на налога, което може да им върне хиляди или да ги принуди да продадат триместното легло парцел като цяло, оповестява Yorkshire Live. Фиона сподели: „ По времето на моето пенсиониране работихме доста настойчиво, когато би трябвало да се любуваме на продуктите от нашата упорита работа,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР