Две британки, които започнаха да се бият помежду си в

...
Две британки, които започнаха да се бият помежду си в
Коментари Харесай

Две британки бракуват в курорта на Майорка - след това се насочете срещу мъж, опитващ се да ги раздели

Две британки, които започнаха да се бият между тях в туристически курорт в Майорка, бяха видени да се обръщат против мъж, който се намеси, с цел да помогне.

Видеозаписът снима дамите, които се натискат една друга, до момента в който тълпи от обезпокоени купонджии гледат на назад във времето. Кавгата, която в един миг се реалокира на земята, вижда двойката съвсем да се прекатурва една друга, до момента в който не престават да се бият. Една жена слага съперницата си в задушаване, до момента в който мъж се намесва, приклекнал над двойката и се пробва да ги раздели.

Но до момента в който той се пробва да облекчи напрежението, една жена стартира да се нахвърля против преди да насочи вниманието си към противника си. Група британки, наблюдаващи от безвредно разстояние, подтикнаха двойката, викайки: „ Бой, пердах, пердах “, до момента в който се блъскаха и удряха плесници. Не беше изцяло ясно за какво забърканата брюнетка, която се спъна, когато беше повдигната от земята, беше единствено отчасти облечена.

Сбиването избухна в събота, 11 май, в Кала д'Ор на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР