В днешно време съществуват много иновативни методи за избелване на

...
В днешно време съществуват много иновативни методи за избелване на
Коментари Харесай

4 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия

В днешно време съществуват доста новаторски способи за избелване на зъби. Те са с доста бързо и дейно деяние. Тези способи, обаче, могат да причинят инфектиране на венците и събаряне на емайла от зъбите. Ето за какво ще ви споделим няколко метода, с помощта на които, с неизменност и малко повече време, ще имате доста добър резултат и най-много здрави зъби.

Сода и лимонен сок

Може би към този момент сте чували, че содата избелва зъбите. В композиция с лимонен сок, тя обезврежда киселинността му, който работи като естествена белина за тъканите. Със содата обаче не трябва да се прекалява, тъй като може да нарани емайла.

Обелка от банан

Може да употребявате вътрешната страна на обелка от банан, който е богат на калий, магнезий, манган и други минерали, които способстват, както за избелване на зъбите, по този начин и за укрепване на емайла. След измиване на зъбите, вземете обелката от един узрял банан и разтрийте зъбите от всички страни в продължение на две минути. След това изплакнете единствено с вода. Правете тази процедура два пъти дневно.

Куркума

Освен че е доста потребна за организма, куркумата също по този начин избелва зъбите.

Ето какво да извършите:

Смесете малко куркума, щипка сол и няколко капки лимонен сок. С получената примес изтъркайте хубаво зъбите, след което изплакнете с вода. Ще се учудите, че в действителност работи в действителност доста добре.

Кокосово масло

Кокосовото масло е съвършено за възстановяване на здравето на зъбите ви и устната празнина. Освен че ще дезинфекцирате и прогоните токсините, с кокосовото масло ще си осигурите понижаване на плаката и по-бели зъби. Може да вършиме гаргара с него, или да намазвате зъбите си. След това изплаквайте с вода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР