Говори се, че Хейли Палмър е останала с разбито сърце“

...
Говори се, че Хейли Палмър е останала с разбито сърце“
Коментари Харесай

Бившата Хейли Палмър на Марк Лабет е „с разбито сърце“ от причината за раздялата на звездата от The Chase

Говори се, че Хейли Палмър е останала „ с разрушено сърце “ заради повода, заради която се е разделила с Марк Лабет от The Chase.

Звездата от викторината, 58, е най-известен с ролята си на „ Звярът “ в шоуто на ITV и неотдавна означи първата си годишнина с телевизионната водеща Хейли, 42. Въпреки това, единствено дни след отбелязването на крайъгълен камък на тяхната година, двойката разгласи бяха се разделили. Хейли разгласява обява в своята история в Instagram в събота.

Тя сподели: „ Със страдание оповестявам, че двамата с Марк се разделихме. Имахме най-хубавата година дружно и аз в действителност му искам всичко най-хубаво за в бъдеще. “ Освен емотикони с разрушено сърце, Хейли добави: „ Отивам да чувам Тейлър Суифт. “ Оттогава се твърди, че двойката „ желае разнообразни неща “ и че Марк е считал, че има „ прекомерно огромна разлика във възрастта “.

Източник сподели на Sun: „ Марк прекара отлично с Хейли и има огромно почитание към нея, само че те желаеха разнообразни неща. Тя обича да се облича и да излиза на па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР