Деми Мур изглежда също толкова сияйна и млада, колкото и

...
Деми Мур изглежда също толкова сияйна и млада, колкото и
Коментари Харесай

На 61 тя изглежда по-добре, отколкото, когато беше на 21

Деми Мур наподобява също толкоз сияйна и млада, колкото и през 20-те си години, а това не се дължи единствено на външния ѝ тип. Ето ги и тайните на прелестно изглеждащата холивудска актриса, която към този момент е на 61 години.

Актрисата Мур потвърди, че възрастта е единствено цифра, защото продължава да притегля вниманието на аления килим, това потвърди и на филмовия фестивал в Кан.

Въпреки че холивудската актриса е майка на три деца – Румър, на 35 година, Скаут, на 32 година, и Талула, на 30 година, Мур наподобява като че ли е на върха на стилната си епоха с помощта на стилиста си Брад Горески.

Как актрисата Деми Мур поддържа безупречния си външен тип?

" Очевидно си е правила пластични процедури, с цел да наподобява толкоз необикновено на към този момент 61 години “, разяснява пластичният хирург доктор Марк Соломос.

" Смятам, че Мур е почнала с пластични процедури напълно млада, с цел да поддържа външния си тип, до момента в който е време “, изяснява той.

 

Д-р Соломос допуска, че Деми е вложила в процедури срещу стареене, с цел да подчертае естествената си хубост.

" Тя има шанса да бъде благословена с невероятна костна конструкция. Изглежда е имала лифтинг на устните, защото можем да забележим, че горната ѝ джука е по-къса, в сравнение с предходните фотоси “, изяснява той. Пластичният хирург предпорага, че Мур си е направила и Ресърфинг за възобновяване на кожата.

Ресърфингът е известна процедура против стареене в Холивуд. Тя работи, като унищожава първия пласт на кожата, позволявайки ѝ да се възвърне с по-малко фини линии и бръчки, без неравности, като доста изравнява пигментациите.

" Тя сигурно е има ботокс към очите и вероятно покачване на клепачите, само че те са доста фини “, споделя доктор Соломос.

" Единствената област, която наподобява пресилена, са бузите ѝ. Те наподобяват прекомерно огромни за пропорциите на лицето ѝ – слагала е пълнители, или е направила трансфер на мазнини.

Процедурите, които доктор Соломос предлага, те са били осъществени, сигурно са правени при опитни експерти – звездата наподобява напълно естествено.

Въпреки че пластичната хирургия и козметичните процедури могат да бъдат елементарно решение за естетически промени в лицето и тялото ни, доктор Соломос е последовател на метод, ориентиран първо към здравето, написа Ladyzone.bg.

" Нищо не може да се съпостави със здравословния метод на живот с уравновесена диета и физически извършения “, споделя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР