Имън Холмс и Рут Лангсфорд са известни с пламенното си

...
Имън Холмс и Рут Лангсфорд са известни с пламенното си
Коментари Харесай

Иймън Холмс „направи брутална секс шега на приятели“ преди Рут Лангсфорд да се раздели

Имън Холмс и Рут Лангсфорд са известни с пламенното си държание на екрана и нахални закачки – само че техните закачки не бяха задоволителни, с цел да спасят връзката.

Бившите водещи на „ Тази заран “ оповестиха шокиращата вест, че се развеждат след 27 години дружно през уикенда, след месеци на спекулации в света на шоубизнеса. Двойката, която има пораснал наследник на име Джак, е „ решена да остане другар и да поддържа нещата по другарски метод “, се споделя в взаимното им изказване.

Разбира се, че Иймън се е изнесъл от вкъщи им за £3,2 милиона в Уейбридж, Съри, след няколко тежки години зад затворени порти. Твърди се, че доста фактори са нарушили връзката им, в това число неприятното въодушевление на Иймън по време на борбата му с хроничните болки в гърба.

Говорейки за неприятното здраве на звездата, се споделя, че другар на двойката е споделил на MailOnline: „ Рут се е трансформирала повече в негова болногледачка, в сравнение с в брачна половинка. Иймън беше изцяло трагичен. “ Те твърдяха, че Иймън е станал " все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР