В днешния съвременен живот все по-малко хора вярват в поверия,

...
В днешния съвременен живот все по-малко хора вярват в поверия,
Коментари Харесай

6 начина да се предпазите от магии и уроки

В днешния актуален живот все по-малко хора имат вяра в поверия, урочасвания и черна магия. Дали тези похвати са изчезнали, или ние сме станали по-практични не е ясно, само че е реалност, че огромна част от нашите баби и прабаби са били мощно суеверни. Ако и вие предпочитате да се „ застраховате “ от неприятен шанс или уроки, ето няколко сигурни „ трика “, които няма да ви лишават нито време, нито изпитание, само че пък ще ви дадат успокоение.
1. Не позволявайте на непознати хора да ви допрян до ръцете, а ги дръжте в джобовете.
 6 метода да предпазите любовта си от зли очи 6 метода да предпазите любовта си от зли очи
Много хора не имат вяра, че неприятните мисли на другите могат да навредят на любовта им и въобще на нещо, обвързвано с персоналния им живот. Има обач...
2. Ако даден човек не ви е приветлив, само че не знаете за какво, по-добре не го гледайте в очите, а се концентрирайте в точката сред веждите му.
3. Не поставяйте ножовете и вилиците с острата част нагоре, тъй като ще си навлечете завист.

4. Никога не поставяйте хляба с долната част нагоре – това е еднакво на пожелание за гибел.
 6 признака, че в дома ви има нечисти сили 6 признака, че в дома ви има нечисти сили
Дявол, магьосница, злобен дух, фантом или полтъргайст – не всичко това е единствено небивалица от филмите и романите на ужасите. Странно или н...
5. Ако изпуснете нож, вилица или лъжица от масата, почукайте три пъти с дръжката по масата (без да говорите). Така ще се предпазите от нежелани посетители.
6. Не раздавайте свои фотоси на всекиго, не ги оставяйте на леснодостъпно за всеки място и внимавайте, когато давате свои документи със фотография.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР