В Демократична България“ засега въобще не са сигурни какво да

...
В Демократична България“ засега въобще не са сигурни какво да
Коментари Харесай

В ДБ се надяват „някакси“ да се съвместят с проект на Кирил Петков

В „ Демократична България “ към този момент изобщо не са сигурни какво да чакат от вероятно присъединяване в парламентарните избори на служебния министър Кирил Петков и сътрудника му Асен Василев. Само се надяват нещата да се развият в удобна за дясната коалиция посока. Така излезе от коментар по тематиката на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов в коридорите на Народното събрание през днешния ден.

„ Ние виждаме в тяхно лице съидейници. Подкрепяли сме техните старания до момента и гледаме с очакване, без значение от това в какво качество те ще продължат, да намерим формула да работим “, съобщи Иванов. И добави, че чака Петков и Василев да разгласят по какъв метод си показват своето по-нататъшно присъединяване в обществено-политическия живот. Настроенията на десницата по въпроса обаче били „ положително “.

Иванов сподели убеденост, че бъдещата политическа кариера на двамата министри няма да „ дръпне “ гласове от дясната коалиция. „ “Демократична България “ има доста постоянна политическа еднаквост и поредно държание. В този смисъл ние няма от какво да се тормозим. Ако се появят други политически планове, които работят в същата посока и уголемяват периферията от гласоподаватели, които поддържат нашата идея, това може да бъде единствено добра вест за нас “, оптимистично се изрази десният политик.

В същото време, пролича, че той и съидейниците му нямат ясна визия по какъв начин да реагират на вероятно политическо предизвикателство и се надяват нещата да се развият по удобен метод. „ Разбира се, въпрос на връзка, на техника, на позициониране е това нещо да се случи по този начин, че да не стане преливане от едни към този момент мобилизирани гласове в тази посока към различен план, а някакси да се съвместяват сходни явявания “, посочи той. И заключи: „ Ако сме умни, сигурен съм, че можем да чакаме доста положителни вести. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР