В американския щат Алабама 27-годишната омъжена учителка по математика Аштън

...
В американския щат Алабама 27-годишната омъжена учителка по математика Аштън
Коментари Харесай

27-годишна учителка в ареста заради секс със свой ученик

В американския щат Алабама 27-годишната омъжена учителка по математика Аштън Алана Маккласки беше задържана за с възпитаник от седми клас , написа БГНЕС. Тя е упрекната в секс с възпитаник под 17 година Забранено й е да поддържа връзка с жертвата. Впоследствие шерифът на окръг Лодърдейл Рик Сингълтън пусна Маккласки против гаранция от $50 000. Учителката е застрашена със затвор от две до 20 години и със възбрана за преподаване.
7-класникът е от семейство на чиновник на шерифския офис. Случаят на учителя е отправен до Бюрото за следствия на Алабама (SBI) заради спор на ползи. Директорът на учебното заведение, в което преподава МакКласки, сподели, че провинилата се преподавателка е изпратена в отпуск, откакто бе упрекната. Според вестника дамата е омъжена от три години и също от толкоз време преподава в учебно заведение.
 Обвиниха някогашен френски президент в полово посягане Обвиниха някогашен френски президент в полово посягане
Бившият френски президент Валери Жискар д`Естен е упрекнат в полово посягане от немска журналистка, заяви уеб сайтът „ 20mi...
През септември 2020 година стана известно, че омъжена учителка от Англия неведнъж е правила секс с възпитаник, който е другар на сина й . По това време тя е била на 33 години, а момчето на 15 години. Сега делото се преглежда в съда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР