Успешното начало на Младен Кръстаич като селекционер на националния отбор

...
Успешното начало на Младен Кръстаич като селекционер на националния отбор
Коментари Харесай

Националите тръгнаха нагоре с Кръстаич в класацията на ФИФА

Успешното начало на Младен Кръстаич като селекционер на националния тим на България се отрази и на позицията на страната ни в международната класация на ФИФА за октомври.

Тимът ни към този момент е №72 в подреждането, което значи, че е отбелязал прогрес, спрямо предната ранглиста, оповестена в края на август. Тогава България бе №74, т.е. в този момент се придвижва с две позиции напред. Прогресът се дължи на успехите в първите два мача под управлението на Кръстаич - 5:1 над Гибралтар и 1:0 над Северна Македония в група 4 на Лига С в шампионата Лига на нациите.

В момента националите са незабавно след тима на Кабо Верде и тъкмо пред този на ДР Конго. Тимът ни има късмет да се придвижи още нагоре, в случай че реализира положителни резултати в идните две гостувания в другарски мачове през ноември - против Кипър (16.XI) и против Люксембург (20.XI).

В Топ 10 на класацията има единствено една смяна. Европейският първенец Италия се изкачва от седмо на шесто място за сметка на Испания. На първо място е петкратният международен първенец Бразилия, следван от Белгия, Аржентина, актуалният притежател на международната купа Франция и Англия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР