Усмивката и доброто настроение във време на предизвикателства са наистина

...
Усмивката и доброто настроение във време на предизвикателства са наистина
Коментари Харесай

Словашки полицай на границата танцува с дете от Украйна

Усмивката и положителното въодушевление във време на провокации са в действителност скъпи. Докато политическите водачи мерят силите си, а ние не сме напълно сигурни в какво да повярваме, обръщаме взор към украинския народ, който има потребност да опише на света какво се случва с тях, с цел да не са сами пред злокобното лице на войната.

Полицаите на граничните пунктове демонстрират съпричастност и вършат всичко по силите си престоят на украинските деца там да бъде по-поносим, тъй като дългото и изморително пътешестване през зимата може да бъде същинско тестване.

В този дух - неотдавна на границата в Словакия се разигра танцов двубой. В сниман видеоклип се вижда по какъв начин малко дете и граничен служител на реда имитират придвижванията си, а на детското лице незабавно изгрява красива и неподправена усмивка. По-късно до момента в който служителят на реда оказва помощ за багажа, виждаме детето гордо седнало върху куфар, загърнато с одеяло, което прилича пелерината на супергерой, а в погледа му се чете същински възторг и наслада.



Още едно доказателство, че човешките истории на бягащия от войната народ на са това, в което в действителност би трябвало да се вслушаме, с цел да изградим способността да се слагаме на мястото на другия. Защото единствено когато си дадем сметка, че огромната история е формирана от самостоятелни човешки истории, ще разберем, че това, което се случва в Украйна, може да се случи на всички места другаде. Трогателното видео можете да видите.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР