Унгарската компания KAMM Manufaktur представи своето виждане за класическото Porsche

...
Унгарската компания KAMM Manufaktur представи своето виждане за класическото Porsche
Коментари Харесай

Унгарци представиха преработено класическо Porsche за над половин милион лева

Унгарската компания KAMM Manufaktur показа своето виждане за класическото Porsche 911 от поколението 912, което се създава сред 1965 година и 1969 година. Класическия модел комбинира купето на 911 с четирицилиндровия мотор на Porsche 356. По този метод клиентите получават купето на 911, само че с ниско тегло и 91 конски сили.
`Унгарци

Именно за това унгарската компания взема решение да употребява 912 за своя план. Благодарение на голям брой карбонови детайли, спортното купе може да се похвали с тегло от единствено 750 кг. На мястото на бензиновия мотор е подложен нов мотор с кубатура от 2.0 литра дело на швейцарска компания JPS. Моторът се развърта до 7200 оборота и доставя 170 конски сили.
`Унгарци

Трансмисията е механична с пет предавки и предава въртящия миг към задните гуми благодарение на диференциал с лимитирано превъртане на ZF. Окачването е регулируемо, а на четирите колела са сложени вентилирани дискови спирачки. От компанията не демонстрират фотоси на интериора, само че споделят, че цената за преправка без включен донор е 325 хиляди евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР