В ход е специализирана операция по получен сигнал за действащ

...
В ход е специализирана операция по получен сигнал за действащ
Коментари Харесай

Спецоперация за контрабанда на горива

В ход е профилирана интервенция по получен сигнал за настоящ канал за контрабанда на горива и за предпазване на акцизни артикули в изключително огромни размери без позволение. Това оповестиха от полицията в Бургас.

Спецакцията е под управлението на Окръжна прокуратура - Бургас с присъединяване на чиновници на Министерство на вътрешните работи, Агенция “Митници ” и Национална агенция за приходите. Иззети са голям брой материални доказателства, включително и автоцистерна на частното пристанище на Николай Филипов.

Има няколко арестувани за период от 24 часа по формираното досъдебно произвеждане.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Предвид началния стадий, степента на трудност и спецификата на следствието следва определяне на лица, имащи съпричастност към осъществените нарушавания и възможното покачване на обвинявания.

Снимка: Лора Стаматис

Извършването на процесуално-следствени дейности продължава.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР