Народното събрание ще заседава извънредно на 2 юни 2024 г.

...
Народното събрание ще заседава извънредно на 2 юни 2024 г.
Коментари Харесай

Народното събрание ще заседава извънредно утре

Народното събрание ще заседава изключително на 2 юни 2024 година от 15.00 часа. Разпореждането е на съображение член 78, т. 2 от Конституцията и член 41, алинея 2 и 3 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание. То е подписано от Росица Кирова - за ръководител на Народното събрание.

В дневния ред е план на решение за задължаване на министъра на опазването на здравето да предприеме дейности и ограничения за подписване на групов трудов контракт в бранш „ Здравеопазване " и за използване на наказания за неплащане на плануваните в него трудови хонорари на медицинските експерти.

Изслушване на служебния министър-председател Димитър Главчев на съображение чл.111 от Правилника за организацията и активността на Народното събрани по отношение на обществено изнесена информация за изпратена грама до непрекъснатия представител на България в Организация на обединените нации за смяна на позицията на страната ни във връзка гласуването на резолюцията, утвърждаваща интернационален ден за възпоменание на геноцида, осъществен от босненската сръбска войска в Сребреница през 1995 година също е в програмата на съвещанието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР