Ултрасите на Интер от Curva Nord планират да бойкотират градското

...
Ултрасите на Интер от Curva Nord планират да бойкотират градското
Коментари Харесай

Ултраси на Интер готвят бойкот на дербито с Милан

Ултрасите на Интер от Curva Nord възнамеряват да бойкотират градското дерби с Милан на 5 февруари. Причината за техния митинг е разпределението на билетите за Дерби каузи Мадонина. " Нерадзурите " са алегорични домакини на " росонерите " в конфликт, който може да се окаже с решаващо значение в борбата за Скудетото. Двата гранда от Милано са измежду трите съществени съперника за първото място в класирането на Калчото, като Интер е на върха с 53 точки и мач по-малко, а на втора и трета позиция с по 49 точки са Наполи и Милан.

Очаква се рестриктивните мерки, свързани с COVID-19, да бъдат разхлабени и вместо 5000 фенове, " Сан Сиро " ще може да одобри почитатели на 50% от потенциала си. Това обаче отново няма да е задоволително, с цел да могат да участват на дербито всички почитатели, които желаят да са там, а ултрасите на " Змията " излязоха с декларация, засягаща тази несправедливост съгласно тях.

В известието си те показват, че са " разочаровани и шокирани от това по какъв начин е осъществено разпределението на билетите ". Ултрасите означават, че ще участват на дербито, само че ще бъдат без мегафони, знамена, банери и няма да вършат хореография на трибуните.

Ултрасите на Интер предизвестиха още, че няма да поддържат с крясъци и песни тима по време на мача, в случай че изпълнителният шеф на клуба Бепе Марота не се намеси по въпроса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР