Унгарският премиер Виктор Орбан се държи в Брюксел като руски

...
Унгарският премиер Виктор Орбан се държи в Брюксел като руски
Коментари Харесай

Орбан се държи като агент на Русия, Унгария не е нужна, за да може Европа да се бори с Москва

Унгарският министър председател Виктор Орбан се държи в Брюксел като съветски сътрудник, а блокирането на украинската политика от страна на Европейския съюз стана систематично.
 
Авторът на " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг " Николас Бусе написа за това в публикацията " Унгария не е нужна ". Според него непрекъснатите спънки на Орбан към този момент не могат да бъдат изцяло обяснени с вътрешнополитически претекстове - вижда се светоглед.
 
" Орбан направи своя избор в спора сред завладяна народна власт, която сигурно не е безупречна, само че насочена към Европа, и нападателна, империалистическа автокрация. Фактът, че изборът е изработен в интерес на Путин, е неочакван единствено на фона на унгарската история ", написа Бусе.
 
Според него другите страни-членки на Европейския съюз би трябвало да спрат да се занимават с унгарските проблеми от среща на среща. Голяма част от това, което е належащо за поддръжка на Киев, в това число доставката на оръжие, може да бъде проведено двустранно или в групи от съидейници.
 
" От историческа позиция можем да гледаме и към бъдещето с малко повече успокоение, тъй като един ден Орбан към този момент няма да е на поста. Сега е значимо да спрем Русия. За това не ви би трябвало Унгария ", прибавя наблюдаващият.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР