Украинските власти държат в пристанищата на страната 77 чуждестранни кораба

...
Украинските власти държат в пристанищата на страната 77 чуждестранни кораба
Коментари Харесай

Украинските власти блокираха 77 кораба от 18 държави в морските пристанища

Украинските управляващи държат в пристанищата на страната 77 задгранични кораба от 18 страни, заяви ръководителят на Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация генерал-полковник Михаил Мизинцев.

„ 77 задгранични кораба от 18 страни не престават да бъдат блокирани в украинските пристанища “, цитира ТАСС данни на ръководителя на Руския център за ръководство на националната защита, който управлява съветския междуведомствен координационен щаб за филантропична реакция в Украйна. Той акцентира, че опасността от обстрел и високата минна заплаха, основана от формалния Киев във вътрешните му води и териториално море, не разрешават на корабите да излязат безвредно в намерено море.

Генералът напомни, че съветските въоръжени сили всеки ден от 08.00 до 19.00 часа отварят морски филантропичен кулоар, който е безвредна лента в югозападна посока от териториалното море на Украйна с дължина 80 и широчина 3 морски благи. Информация за действието на морския филантропичен кулоар се излъчва непрекъснато по УКВ радио (по 14-ти и 16-ти интернационалните канали на британски и съветски на всеки 15 минути).

Мизинцев означи, че управляващите в Киев към момента не удостоверяват и по всевъзможен метод заобикалят взаимоотношението при решаването на въпроса за обезпечаването на безвредно излизане на непознати кораби в зоната на събиране. От своя страна Русия подхваща цялостен набор от сложни ограничения за обезпечаване на гражданското мореплаване във водите на Черно, Азовско и Средиземно море. Той сподели още, че на 8 април съветската страна съобщи на Украйна избавителния транспортен съд „ Сапфир “ гратис и без никакви условия в зоната за прекачване, авансово контрактувани с Международната морска избавителна работа.

Ръководителят на съветския междуведомствен координационен щаб за филантропична реакция в Украйна акцентира, че Киев не удостоверява готовността си да подсигурява сигурността на излизането на задгранични кораби в зоната за събиране и по всевъзможен вероятен метод заобикаля взаимоотношение с Международната морска организация за разрешаване на този въпрос, като продължава да употребява кораби и екипажи, блокирани в своите пристанища като жив щит.

Припомняме, че на 31 март Министерството на защитата на РФ съобщи, че украинските управляващи принудително задържат в пристанищата на градовете Черноморск, Одеса, Николаев и Южни 68 кораба от Турция, Китай, Швейцария, Гърция, Малта, Панама, Маршалови острови, Сиера Леоне, Коморски острови, Белиз, Либерия, Кайманови острови, Дания, Сирия. Руското министерство на защитата също означи, че украинските управляващи приканват екипажите на задгранични кораби да откажат да употребяват съветския морски филантропичен кулоар, като се стремят да употребяват непознати кораби и екипажи в пристанищата на Украйна като жив щит.

Освен това Министерството на защитата на РФ заяви, че украинските управляващи се пробват да трансферират виновността за основаване на минна опасност в Черно море върху Русия, представяйки остарелите мини на украинските военноморски сили в Босфора и край крайбрежията на Румъния като съветски.

Превод: ПИ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР