Треньорът на Левски Николай Костов води сините в последния си

...
Треньорът на Левски Николай Костов води сините в последния си
Коментари Харесай

Николай Костов: Най-вече съжалявам за това, че отборът не успя да се класира за Лига Европа

Треньорът на Левски Николай Костов води " сините " в последния си мач отпред на отбора с триумф против Лудогорец.

" Хареса ми атмосферата по трибуните. Нашите играчи още като видяха състава на Лудогорец и мотивацията ни нямаше по какъв начин да е същата. Даже първото полувреме бяхме статични, предвидими. След почивката вдигнахме оборотите и направихме няколко хубави епизода в мача ", разяснява треньорът.

" Ние имахме сложен сезон, на моменти беше неприятно да се играе. Това въздейства на младите момчета. Ние имахме други проекти, само че трябваше да се разплащаме, да се разделим с някои от най-хубавите ни футболисти ", изясни той за какво сезонът на " сините " е бил сложен и тимът няма да играе в евротурнирите.

" Аз обичам хубавия футбол, техничните футболисти. Искахме да наложим жанр на игра, играчите да се схващат добре на терена. Понякога се получаваше, бяхме мощен тим. В други моменти - не. Трудно се реализира това. Най-вече скърбя за това, че тимът не съумя да се класира за Лига Европа. Наистина скърбя ", сподели на сбогуване Костов.

" Само любовта може да избави Левски. Нека има обединяване и почитателите да поддържат Сираков, Боримиров, тима. Аз благодаря на всички, които ни имаха вяра и подкрепяха. Те не бяха малко хора. Разбира се, че ще запомня позитивните неща, задължен съм ", сподели още Николай Костов, който не изиска да разкрие какво ще бъде бъдещето му.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР