Черно море записа победа с 3:1 на Крумовград в последния

...
Черно море записа победа с 3:1 на Крумовград в последния
Коментари Харесай

Черно море завърши сезона непобеден на Тича след победа с 3:1 над Крумовград

Черно море записа победа с 3:1 на Крумовград в последния кръг на Първа лига. Успеха е 17-ти за „ моряците “ пред лична аудитория, като отборът позволи единствено едно тъждество във Варна против Локомотив Пловдив. Варненци приключват на второто място, до момента в който Крумовград остава шести.

Играчите на Черно море излязоха преди срещата с фланелки с надпис „ С теб сме Уеслен “ в поддръжка на контузения футболист на „ моряците “ Уеслен Жуниор,

В 21-та минута гостите откриха резултата при първата си опция в срещата. Вячеслав Велев центрира в наказателното поле на домакините, където Александър Колев съумя да овладее топката, да се завърти и с прекрасен удар от няколко метра вкара за 1:0 за Крумовград.

Черно море изравни в 34-та минута. Васил Панайотов стреля диагонално отдясно, топката рикошира в състезател на гостите и трансферира вратаря Благой Макенджиев за 1:1.

Едва в 80-та минута " моряците " вкараха нов гол. Даниел Мартин засече с глава неспасяемо топката във вратата на гостите след центриране на Цветомир Панов отдясно.

Шест минути по-късно Мазир Сула оформи крайния резултат след прекрасен удар по земя от границата на наказателното поле.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР