ФК Спортика Благоевград надигра категорично Пирин с 4:0 в мач

...
ФК Спортика Благоевград надигра категорично Пирин с 4:0 в мач
Коментари Харесай

Спортика победи Пирин с 4:0 в градското дерби

ФК Спортика Благоевград надигра изрично Пирин с 4:0 в мач от следващия 25 кръг на шампионата при дамите. Дербито на Благоевград, играно на терена в село Рилци по този начин и не се състоят. Тоталното предимство на Спортика се отрази и на крайния резултат, а девойките на Радослав Креснички пропуснаха и няколко доста положителни положения за гол.

Старт на головата фиеста даде Моника Балиова, която с прекрасен удар в далечния ъгъл откри за 0:1. Символичните посетители стигнаха до втори гол единствено три минути след почивката. Точна от бялата точка бе Ивана Тодорова.

До края на мача се разписаха още Василена Стефанова и Моника Балиова за повторно. С успеха Спортика се приближи до третото място и бронзовите медали, за които би трябвало да завоюва последното си домакинство на 8 юни против Севлиево лейдис. Севлиевки направиха 0:0 с Пълди и препънаха пловдивчанки за трето място. Освен в отборната конкуренция Спортика обезпечи и девойки за самостоятелни ранглисти.

Вратарката Милена Караколева към този момент е непостижима в класацията за най- доста сухи мрежи. Цели 12 мача Милена не е позволила попадение във вратата. Моника Балиова пък разделя второто място в класацията на голмайсторите с 19 попадения.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР