Украинската компания Inguar представи на командването на Въоръжените сили на

...
Украинската компания Inguar представи на командването на Въоръжените сили на
Коментари Харесай

Военен всъдеход, който се движи в пресечена местност със 100 км/ч

Украинската компания Inguar показа на командването на Въоръжените сили на Украйна идея за лека тактическа колесна бойна машина, която компанията ще създаде особено за военните.

Пресслужбата на компанията оповестява, че фронтовият превозвач съставлява бронирано транспортно средство, което елементарно може да бъде превозено от аероплан, а също по този начин има неповторима дарба за проходимост прес пресечена околност.
 Военен всъдеход, който се движи в пресечена околност със 100 км/ч

Новият украински боен всъдаход е предопределен за 10 души, а оптималната му скорост е 180 км/ч. Още по-интересно е, че отвън пътя той може да се движи със скорост до 100 км/ч.

Компанията отбелязва още, че бойната машина може да бъде оборудвана с противотанков минометен комплекс, противотанков комплекс Amulet с 2 ракети, картечници 7,62, 12,7 и 14,5 мм и други типове оръжия.

Трябва да се има поради и, че платформата ще има релативно ниска цена и необятен набор от приложения. Всъдеходът може да се употребява за превозване на личен състав и товари, за евакуация на ранените и за други потребности на военните.
 Военен всъдеход, който се движи в пресечена околност със 100 км/ч

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР