ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Скоти Шефлър започна трудно в кръг

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Скоти Шефлър започна трудно в кръг
Коментари Харесай

Грубият старт за Шефлър го изпраща надолу в класацията след 9 дупки на PGA Championship

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Скоти Шефлър стартира мъчно в кръг 3 на PGA Championship в събота, правейки две богии и двойно боги над първите си четири дупки и довеждане докрай на предните девет в 3-над 38.

Шефлър, който беше задържан в петък, по-късно освободен от пандиза в точния момент, с цел да направи времето си във втория рунд, стартира деня на четвърто място след кръг от 66.

Докато направи обрата в събота, той беше изпаднал в тъждество за 29-то място на 6 под. Това го сложи на седем изстрела зад водача Ксандер Шауфеле в деня, когато бяха налични ниски резултати.

Шейн Лоури игра предните девет в 6-под 29 и беше добавил още две птички откъм гърба, с цел да скочи във втори -равно място с Collin Morikawa. Джъстин Роуз беше с 6 по-малко за деня и се изкачи с 19 позиции до четвърто място.

Проблемите на Шефлър започнаха на пар-4 секунда, когато ударът му от метода се приземи надълбоко в грубата зона отляво на грийна. Отне му два изстрела, с цел да стигне до повърхността за стартиране и той напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР