Много хора са имали подозрения, че партньорът им изневерява, но

...
Много хора са имали подозрения, че партньорът им изневерява, но
Коментари Харесай

Плащат на красавица да проверява обвързани мъже, много се провалят СНИМКИ

Много хора са имали съмнения, че сътрудникът им изневерява, само че са се питали дали тези чувства имат някаква тежест или просто съзнанието им си играе с тях.

Разследваща „ любовен плъх “, която работи единствено за дами, показа своята „ инспекция за преданост “, която съгласно нея ще открие трохи, водещи до залавянето на погрешния мъж.

Маделин Смит съобщи пред DailyMail.com, че организира към 100 такива инспекции на седмица и от всеки 10 мъже приблизително осем се провалят.

Проверката включва избрани приложения в телефона, файлове в компютъра и метода, по който се употребява търсенето в Гугъл.



Когато някоя жена я потърси, Смит първо се ориентира какви са алените флагове.

Ако индивидът има история на мистериозност, отговорът съвсем постоянно е „ Да “ - споделя тя пред DailyMail.com.

Въз основа на личността му, профила му и други сходни неща, ще подходя към тях по метода, по който считам, че ще работят най-добре.

След това Смит стартира да поддържа връзка с въпросния мъж, като го въвлича в диалог и се пробва да види дали той ще отхвърли, че е по отношение на него`.

„ Някои момчета споделят: „ Аз съм женен “... само че все пак са подготвени да се срещнат. След това адресирам скрийншота на момичето и препречвам момчето.
Доста красива

Как да разберете дали половинката ви има блуждаещо око? Смит споделя, че има един сигнален знак, който надминава всички останали.

`Говорила съм с неочакван [брой] дами, които са омъжени от 10 години и не им е разрешено да допират телефона му. И това е в действителност диво.

 

Познавам една двойка, която е омъжена от 20 години, а той не ѝ разрешава да я включи в „ Намери моите другари “ - продължава Смит.

Всеки заслужава цялост на персоналния живот, само че в случай че не можете да погледнете телефона на колегата си и да знаете къде тъкмо се намира във всеки един миг, считайте това за червен байрак. Тези, които нямат какво да крият, не крият нищо.
Преди да тръгнете на лов

Преди да преминем през стъпките, дано поясня: в случай че смятате, че сътрудникът ви изневерява, най-хубавият вид е да седнете и да разговаряте с него. Ако той отхвърля, а вие към момента сте подозрителни, техниката в действителност оставя следи.
Коварни приложения

Смит сподели, че има доста приложения за шерване на известия, фотоси, видеоклипове и други, които не са това, което наподобяват.

Calculator Pro+ е един от образците. То наподобява като калкулатор, само че резервира текстови известия и записи на позвънявания на секрети контакти. Някои хора употребяват Гугъл Docs или други услуги за шерване, с цел да поддържат връзка.

Проверете доклада за времето, прекарано на екрана, с цел да разберете по-добре какви приложения употребява брачният партньор ви и какъв брой дълго.

Потърсете нещо извънредно. Бих споделил, че потреблението на приложение за калкулатор в продължение на четири часа седмично се смята за необичайно.

Проверете времето на екрана и потреблението на iPhone:

● Отидете в Настройки > Екранно време. Изберете See All Activity (Виж цялата дейност), по-късно Week (Седмица). Това ще покаже резюме на седмичното потребление.

● Можете да докоснете Ден, с цел да видите резюме на дневната приложимост.

Проверка на потреблението на приложения в Android:

● Докоснете Настройки > Родителски надзор > Табло за ръководство, с цел да видите времето на екрана за всяко приложение.

● Времето на екрана демонстрира кои приложения са били на екрана и за какъв брой време.



Известно е също, че измамниците основават онлайн документи в Гугъл или файлове в Microsoft 365, които наподобяват почтени, до момента в който не бъдат отворени.

Името на файла може да е да вземем за пример „ Цели за третото тримесечие “. Когато файлът се отвори, първата страница наподобява като куп корпоративни думи.

Но при приплъзване надолу се вижда същинската цел на файла.

Онлайн документът е прикрит метод за шерване на бележки, фотоси и видеоклипове с различен човек.

Търсене във всяка писмен знак от писмеността

Измамниците би трябвало да са глупави, с цел да не изчистят историята на търсенията в браузърите си. Ако рутинно влизат в уеб сайтове за запознанства, евентуално ще мислят да прикрият следите си.

 

Автоматичното попълване е по-трудно за запомняне. Търсачките като Гугъл се оправят чудесно с отгатването на параметрите ви за търсене въз основа на всичко, което в миналото сте търсили.

Ако споделяте компютър със обвинен брачен партньор, може да възнамерявате да напишете „ Мегалодон “, а вместо това в полето да изплуват думите „ домакински телефонен номер на Меган Грейнджър “. Направете още няколко стъпки напред.

Започнете да изписвате всяка писмен знак от писмеността и вижте какво ще изскочи.
Проверете местоположението на телефона

Тъй като от ден на ден разчитаме на GPS, може да желаете да надникнете и в историята на местоположението на съпруга/та си.

За потребителите на Гугъл опцията от менюто „ Предишни дестинации “ на навигационната система може да хроникира придвижванията на брачна половинка ви; за потребителите на Android функционалността Гугъл Timeline (намира се в приложението Гугъл Maps или онлайн) действа по сходен метод.

Ако брачният партньор ви употребява iPhone, има едно място, където наложително би трябвало да погледнете. Много хора даже не знаят, че тази съкровищница за следене съществува.

Можете да намерите честите локации на потребителя на iPhone в Настройки, Поверителност и сигурност, Услуги за местонахождение, Системни услуги и по-късно Значими локации.

Необходими са много старания, с цел да се деактивират или изтрият поредно тези типове настройки, тъй че в случай че те не са за нищо, евентуално ще намерите нещо.

Намирането на доказателства за лъжец може да бъде всепоглъщащо. Уверете се, че се грижите за себе си в този развой.



Цялата скица

Ако се интересувате от услугите на Смит, цената стартира от 45 $ за елементарен тест, при който тя изпраща известия на вашия мъж. Цените се усилват, в случай че желаете ВИП отнасяне, което включва директна връзка с Маделин.

Тя е почнала да се занимава с това странично, с цел да оказва помощ на дамите и да печели малко пари. Печелела по няколко хиляди $ на месец.

Сега това е работа на цялостен работен ден. Ще забележим до каква степен ще се развие - споделя тя.

Ако се срещате от три месеца, това е едно нещо. Но в случай че сте женени, има нещо необичайно - изясни тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР