Лидерът на израелската опозиция Яир Лапид призова израелския министър без

...
Лидерът на израелската опозиция Яир Лапид призова израелския министър без
Коментари Харесай

Опозицията поиска оставката на Ганц

Лидерът на израелската съпротива Яир Лапид прикани израелския министър без портфейл Бени Ганц да подаде оставка от държавното управление .

Това заяви Агенция Франс Прес.

Лапид назова актуалната администрация " най-лошото държавно управление в историята на страната ".

Лидерът на опозицията уточни, че Бени Ганц би трябвало да се отдръпна в символ на митинг против оправянето на държавното управление с разнообразни проблеми.

Яир Лепид съобщи, че съгласно него оставката на Ганц в последна сметка ще има за цел да постави завършек на властта на премиера Бенямин Нетаняху.

" Той би трябвало да каже, че повече няма да оказва помощ на Нетаняху да остане на власт и че напуща държавното управление неотложно и приканва за избори в този момент ", сподели той.

Междувременно израелският министър без портфейл Бени Ганц дефинира 8 юни като краен период за министър-председателя Бенямин Нетаняху да показа цялостна тактика за Газа.
 Хизбула вкарва нови оръжия и тактики против Израел
Хизбула вкарва нови оръжия и тактики против Израел

Ливанската въоръжена формация Хизбула тази седмица удари боен пост в Северен Израел

На конференция Ганц прикани за явен проект за разрешаване на спора с Хамас , в това число за бъдещото ръководство на Газа.

Ганц предложи тактика от шест точки и предизвести, че в случай че тя не бъде призната, той ще отдръпна партията си от държавното управление на Нетаняху, като акцентира нуждата от " явен и реален стратегически компас ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР