Украинската армия се готви за засилени бомбардировки от страна на

...
Украинската армия се готви за засилени бомбардировки от страна на
Коментари Харесай

Зеленски: Мирните преговори са само думи, нищо конкретно!

Украинската войска се готви за засилени бомбардировки от страна на Русия в източния район Донбас

В обичайното си среднощно послание президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че все още мирните договаряния са "само думи, нищо съответно ", съобщи Военновъздушни сили, представен от БГНЕС.

Украинската войска се готви за засилени бомбардировки от страна на Русия в отцепническия район в източната част на страната Донбас. По-рано член на украинския преговорен екип съобщи, че е "оптимист " след вчерашните мирни договаряния с Русия в Истанбул. По време на договарянията член на съветската делегация заяви, че Москва "радикално " ще понижи офанзивите си към столицата Киев и северния град Чернигов.

Украйна предложи проект, съгласно който на нейна територия няма да има непознати военни бази, и тя няма да кандидатства за участие в НАТО.

„ Не имаме вяра на никого, нито на една красива фраза “, сподели Зеленски във връзка слуховете за евакуиране на съветската войска. Руските войски се прегрупират, с цел да нанесат удари по източния район на Донбас, добави президентът.

"Няма да дадем нищо. Ще се борим за всеки метър от нашата територия ", добави той. Всяко оттегляне на съветските сили е „ резултат от работата на нашата защита “, сподели още президентът и добави, че "като център на световната битка за независимост, Украйна има право да изисква оръжия от интернационалната общественост, в това число танкове, самолети, артилерийски системи ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР