Туристическа компания уверява привържениците на конспиративни теории, които се притесняват

...
Туристическа компания уверява привържениците на конспиративни теории, които се притесняват
Коментари Харесай

Предлагат круиз около Бермудския триъгълник с връщане на парите, ако изчезнете

Туристическа компания твърди последователите на тайни теории, които се тормозят да резервират круиз до Острова идната година, да не се тормозят - те ще си върнат парите, в случай че корабът изчезне в прословутия Бермудски триъгълник.

Holiday Maker Travel дава гаранция за връщане на парите за своята обиколка на Бермудския триъгълник. Norwegian Cruise Line’s Getaway ще отплава до острова идващия март на петдневен круиз от Ню Йорк. Пътуващите, които резервират посредством туристическата организация Holiday Maker, могат да се насладят на круиз Ancient Mysteries. Уебсайтът на организацията гласи:

„ Не се тормозете, че ще изчезнете по време на тази обиколка на Бермудския триъгълник. Обиколката има 100 % възвръщаемост и парите ви ще бъдат възобновени при рядката опция да изчезнете. “

Експерти ще бъдат на борда, с цел да създадат презентации за мистерията на Триъгълника, а откакто Getaway дойде в Dockyard, пасажерите ще бъдат поканени да подхващат пътешестване по залез на лодка със стъклено дъно. Описвайки тази екскурзия, уебсайтът декларира:

„ Ще тръгнете на това нощно пътешестване до Кингс Уорф, до момента в който звездите светят блестящо над вас. Докато екскурзоводът ви забавлява със своите закачки, ще започнете да забелязвате, че всичко постепенно става по-тъмно. Изведнъж настава цялостен мрак. И тогава светлините се включват — в този момент заниманието в действителност стартира. Лодката със стъклено дъно осветява морето със своите светлини и вие ще получите от близко взор към рибите и коралите под вас. Не сте имали сходен нощен живот до момента.”

Круизът Ancient Mysteries включва лектори като Ник Поуп, който е публицист и работи с английското Министерство на защитата, Питър Робинс и Ник Редфърн.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР