Докато оплакванията, че София е препълнена с коли, а повече

...
Докато оплакванията, че София е препълнена с коли, а повече
Коментари Харесай

Показаха приказното състояние на седалки в автобуси СНИМКИ

Докато недоволствата, че София е претъпкана с коли, а повече хора би трябвало да изберат градския превоз зачестяват, столичанка сподели някои неуредици в родните рейсове.

Дамата разкрива положението на няколко седалки в автобуси, с които се возила из града. Те били в потресаващо положение, като даже с просто око се виждало, че са съществено зацапани.

Дотолкова, че дамата съществено се зачудила дали да седне на тях, или да продължи да се вози права.

" Да седнеш или не! Автобусни линии 12 и 90 и прелестното положение на седалките ", гласи обявата. В поста са споделени и фотоси на въпросните седалки, като фрагментите са красноречиви.

Публикацията бързо привличани вниманието на столичани. Хората споделят своя опит от пътуването с градския превоз, като не не помнят да отбележат това, че положението на седалките зависи и от самите пасажери.

" Факт е, че не умеем да пазим. Може да се намерения за промяна на седалките с пластмасови, каквито има в доста други рейсове, с цел да е по-лесно да се поддържат, тъй като несъмнено не сме дорасли за тапицирани седалки ", счита Веселка Б.

" Има надзор и самоконтрол! Когато не са те научили в къщи,че би трябвало да пазиш чисто, няма какво друго да се чака! ", добавя жител.

" Хората си ги цапат,никой различен не е отговорен! ", разяснява Теодора Д.

" Пътниците също имат отговорност за чистотата в градския превоз ", отбелязва различен.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР